Dankzij de financiële bijdrage van de gemeente en aangevuld met een bijdrage van ruim vierhonderd donateurs kan het bestuur van het Oranjecomité Houten elk jaar weer vele activiteiten mogelijk maken. Nu de bijdrage van de gemeente in het kader van de bezuinigingen gedaald is tot minder dan € 0,25 per inwoner, neemt de bijdrage van onze donateurs een steeds belangrijkere plaats in. Echter neemt door de vergrijzing het aantal donateurs ook af, terwijl het aantal kinderen in heel Houten blijft toenemen.
Ter indicatie, het hele feestprogramma kost ongeveer € 0,80 per inwoner.

Flessenactie

Ook dit jaar hebben we de Albert Heijn vestigingen in Houten weer bereid gevonden om de klanten de gelegenheid te geven om de statiegeldbonnen aan het oranjecomité Houten te doneren. Een mooie maar simpele manier om ons werk te ondersteunen.

Uw bijdrage wordt zeer gewaardeerd!

De activiteiten op het manifestatieterrein zijn traditioneel gericht op de meer dan 6000 basisschoolleerlingen binnen de gemeente Houten. Om het feest ook gratis kunnen blijven organiseren, zijn we dringend op zoek naar nieuwe donateurs. Eén keer per jaar zo’n ongedwongen volksfeest, echt een feest van het elkaar ontmoeten, vinden wij heel belangrijk. Wij doen het immers niet voor ons zelf. Donateur worden is geen kostbare zaak, want met een gezinsbijdrage van slechts € 10,00 kunnen we alles vrij toegankelijk houden. Vanaf het voorjaar starten we jaarlijks de donateursactie waarbij we een streven hebben dat we minstens 5.000 donateurs gaan krijgen onder het motto van “Samen maken we Koningsdag”

U kunt zich nu vanaf nu opgeven door een e-mail te sturen met uw naam en adresgegevens en e-mail adres. Daarna kunt middels een bankoverschrijving van minimaal € 10,00* op rekeningnummer NL50 INGB 0001 9026 48 t.n.v. Stichting Oranjecomité Houten onder vermelding DONATIE 2017 en uw naam.
Wilt u heel specifiek doneren voor het Lustrumvuurwerk, vermeld dit dan erbij.

Bent u al donateur, geef dan hier uw e-mail adres door om op de hoogte te blijven. Heeft u geen e-mail, dan blijft u gewoon de jaarlijkse brief voor donateurs ontvangen.